Ce îmi place mie cel mai mult…este să văd că oamenii lucrează împreună, ca o echipă! Iar când echipa respectivă este formată din prieteni sau chiar din propria familie, e și mai frumos decât ne-am fi putut imagina vreodată!

Asta se întâmplă la Teacher Ski, un centru de inchiere tare frumos, din Straja! Sunt 6: Oana, Tedi, George, Claudia, Denisa și Andrei! Și…deși ar putea toată ziua să fie pe pârtie, în pub, sau să se uite la televizor, de obicei îi găsiți alături de dl Dorel și Dna Lili, ”ăi mai mari ai familiei”, în incinta centrului de închiriere, fiecare ajutând așa cum poate. Unul aduce echipamente, altul pune claparii la uscat, altul oferă informații sau face fotografii!

Și ce e și mai frumos…în afară de faptul că echipamentele sunt îngrijite și ordonate pe mărimi și chiar și pe culori…este faptul că fac o treabă bună! Zeci de turiști le trec pragul zilnic și nu exista zi, in care, fie că îi salut rapid, fie că stăm la o poveste, sa nu aud un ”Imi place mult la     dumneavoastră!”, ”Sunteti tare ordonați!” sau ”Mai venim!” Și mai presus de asta, echipa Teacher Ski Straja, o echipă care face mulți turiști fericiți în stațiune,e mereu zâmbitoare, optimista și dornica să ajute!

Ii gasiti aici. 🙂

Asadar…daca ajungeti la Straja…dati o tura pe la centrul de inchiriere Teacher Ski! Recomand! 🙂

Cu drag,

Alexandra

 

LĂSAȚI UN MESAJ