Alexandra Flavia Marcu și Clubul Evoluții invită copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani, în tabăra „Pe urmele viteazului Iovan Iorgovan”, organizată la Băile Herculane.

În această tabără încurajăm copiii să se implice, să iasă din rutină și să interacționeze cu copii de aceași vârstă. Îi sprijinim să își dezvolte curajul de a explora lumea , de a pune pasiune în tot ceea ce fac și de a spune fără frică ceea ce gândesc. Îi învățam cum să-și creeze atitudini sănătoase și în armonie cu ei, cu cei din jur și cu mediul inconjurător.

Unde: În Băile Herculane, Parcul Național „Domogled” – Valea Cernei

Când: 31 martie – 5 aprilie 2018

Număr participanți: 20 locuri

Activități:

  • excursie de o zi la Orșova, croazieră pe Dunăre (Cazanele, chipul lui Decebal sculptat în stâncă, mănăstirea Mracovia etc)

  • excursie de o zi în satul „agățat” Inelet și masă câmpenească în sat

  • o după amiază la o piscină acoperită în Herculane

  • tiroliană și perete de cățărat sub îndrumarea salvamontiștilor de la Parcul Național Domogled-Valea Cernei

  • drumeții în Parcul Național Domogled-ValeaCernei

  • activități educative la sediul Parcului Național și în timpul drumețiilor (vom invăta regulile de mers pe munte, cum să ne orientăm pe teren cu ajutorul hărții și cum să facem noduri de alpinism utile în orice drumeție montană.)

  • seară de film (prezentarea expedițiilor Alexandrei Marcu)

  • lecții de dans de societate, ore de fitness cu instructor de fitness autorizat, jocuri interactive, vanătoare de comori, o mini-petrecere de rămas bun

  • râsete și multă voie bună

PREȚ: 950 LEI/persoană

  • Prețul include: cazare 5 nopți la Casa Radoi (6 zile), toate mesele (3 mese pe zi plus 2 gustări (fructe și ceva dulce). toate excursiile, drumețiile și activitățile din program, taxa de intrare în Parcul Național, un supraveghetor/animator la o grupă de 10 copii, și câteva surprize!

Prețul NU include: transportul până la locația taberei și retur. Pentru cei interesați, ne putem ocupa, contra cost, de organizarea transportului.

Tabără organizată de Alexandra Flavia Marcu (Ambasador al Turismului Românesc, Exploratorul anului 2013) și Clubul Evoluții. Învățăm lucruri noi, explorăm și experimentăm! Pe scurt, ne dorim să oferim o dezvoltare armonioasă tuturor celor care se înscriu în taberele Alexandra Marcu.

Pentru detalii și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe:

Alexandra Flavia MARCU, organizator

Tel: 0723.219.655

Email: alexandraflaviamarcu@gmail.com

Înscrierea în tabără se poate face prin plata unui avans de 500 de lei, până în data de 1 martie. Diferența (450 lei) se va plăti cel târziu în data de 23 martie 2018.


LĂSAȚI UN MESAJ