Dragi parinti, locurile s-au epuizat! Va multumim si …sa vina tabaraaaa! 🙂

Ai un pitic cu vârsta între 7 și 11 ani?! Îl așteptăm să vină, împreună cu noi, în MEGA tabăra „Pe Urmele Dinozaurilor”!

Unde? În Ţara Haţegului, la poalele muntelui Retezat, în apropiere de  Geoparcul Dinozaurilor din Tara Hategului .

Cand?

16-22 iulie

Numar locuri: maxim 14 locuri

Copiii vor fi îndrumati de catre oameni entuziasti, cu spirit tânăr, care pun pasiune în tot ceea ce fac, pentru ca cei mici să înveţe lucruri noi, să evolueze şi să se distreze!

Ce vom face in tabara?

program educaţional la Casa Vulcanilor şi Geoparcul Dinozaurilor. Vom experimenta, cu ajutorul simţurilor, postura de explorator, având la dispoziţie ghizi animatori şi facilităţile oferite de Casa Vulcanilor şi de Livada Senzorială (Aleea Formelor Împietrite, Poteca Timpului, Expoziţia „Imagine şi Imaginaţie”, Lada micului paleontolog, Vulcanul, Foişorul Comunicării, Sala de Concerte, Grădina din nori şi Copacii cu sunete). Vom descoperi informaţii din preistorie şi poveşti fascinante despre dinozauri, balauri şi dragoni.


• Vom participa la o prezentare despre expediţiile Alexandrei Marcu pe cei mai înalţi vulcani ai lumii şi vom învăţa regulile de mers pe munte, cum să ne orientăm pe teren cu ajutorul hărtii şi cum să facem noduri de alpinism utile în orice drumeţie montană.


• Vom face drumeţii la Cetatea Medievală de la Mălăiesti, la sediul Parcului National din Nucsoara şi in satul Pestera unde vom explora pestera din curtea familiei Mang, vom descoperi legenda acestei pesteri si vom vizita Complexul tehnicii populare, unde vom vedea
două mori, un cuptor de var, dar şi o vâltoare sau “văiagă”, cum îi spun sătenii, strămoaşa maşinii de spălat automate din zilele noastre, însă 100% ecologică. Şi da, vom merge pe jos în aceste drumeţii, ca nişte exploratori adevărati.
• Vom vizita Biserica din Densuş, Casa Vulcanilor, Geoparcul Dinozaurilor, Rezervaţia de zimbri de la Haţeg, castelul Santamaria Orlea, Cetatea Medievală de la Mălăiesti, sediul Parcului National din Nucsoara.


• Vom avea parte de lecţii de dans de societate, ora de fitness cu instructor de fitness autorizat, jocuri interactive, vânătoare de comori, o mini-petrecere de rămas bun şi multă-multă distracţie.

Iar dacă suntem cuminți vom fi răsplătiți cu participarea la „Atelierul turtiței fermecate” (în care fiecare copil își va face singur o turtiță gustoasă, cum numai bunicii din povești mai știau să facă), dar și cu „Atelierul pictorilor iscusiti” (în care vom readuce la viata o bucată de lemn, buna doar pentru foc, pictand pe ea pictând pe ea minunate motive tradiționale românești. . Si asta sub atenta îndrumare a fetei gazdelor noastre, o pasionată de pictură pe lemn în vârstă de doar 10 ani)


• Şi ce este extrem de important, vom învăţa zilnic un obicei pe care îl vom implementa, astfel încât la plecarea din tabără să luăm cu noi 7 obiceiuri de viaţă sănătoasă.

PRET: 949 LEI/copil

Pretul include:

cazarea 6 nopţi, 3 mese pe zi plus fructe (mesele sunt gatite numai cu ingrediente naturale din satele de la poalele Retezatului), transportul la obiectivele turistice, materialele necesare desfăşurării activităţilor, un supraveghetor la 5-7 copii, tricoul echipei clubului ”Evoluţii” şi cadouri surpriză!

Pretul NU include:

transportul până la locaţia taberei şi retur şi intrările la obiectivele turistice. Pentru cei interesaţi, ne putem ocupa, contra cost, de organizarea transportului până în tabără.

Tabără organizată de Clubul Evoluții,  dedicata celor care vor evolueze! Învățam lucruri noi, explorăm și experimentăm! Pe scurt, ne dorim să oferim o dezvoltare armonioasă tuturor celor care se înscriu în taberele Club Evolutii!

Participă și tu!
Pentru detalii și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe:

Alexandra Flavia MARCU, organizator

Tel: 0723.219.655

Email: alexandraflaviamarcu@gmail.com

Inscrierea in tabara se poate face prin plata unui avans de 300 de lei, pana in data de  31 mai! 🙂

BeFunky Collage

 

Inscrie-te rapid! Locurile sunt limitate!

Călătorește, învață și evoluează alături de Clubul Evoluții! 🙂

 

LĂSAȚI UN MESAJ