Salut, sunt Alexandra Marcu, am 19 ani şi zilele trecute am participat la primul eveniment de business din viaţa mea: Hunedoara Business Elite.

De ce? Simplu: când creşti auzind în fiecare zi că “singura cale de a schimba ceva în societate este să te schimbi tu”(mama) şi că “nu trebuie să inventăm noi gaura de la macaroană, ci să învăţăm de la cei care au inventat-o”(tata), ştii că dacă în oraşul tău se desfăşoară primul eveniment de business –primul, pentru că vor urma si altele-, locul tău este acolo. Aşa că am ales să îmi petrec 3 zile din viaţă ascultând nişte oameni care dovedesc prin rezultatele lor că se poate.

Am învăţat în zilele acestea că:

  • Poţi să faci alegeri sau să te plângi o viaţă întreagă de alegerile pe care le fac alţii pentru tine (familia, şcoala, sistemul, binomul ).

  • Poţi să organizezi un “maraton” de business de succes la care să participe antreprenori de renume national chiar şi într-un oraş mic de provincie (Deva). Mulţumesc organizatorilor pentru acest eveniment impecabil şi pentru “încăpăţânarea” lor de a veni în sprijinul antreprenorilor şi a viitorilor antreprenori din judetul Hunedoara. Respect!

  • Poţi să construieşti o afacere de success şi la Cuca Măcăii, doar că va trebui să munceşti pentru asta în fiecare zi (viziune, plan de afaceri, mentori, educaţie continuă, acţiune).

  • Poţi să faci greşeli, toţi greşim, dar atunci când o faci găseşte soluţia, nu scuza.

  • Poţi să faci vânzări de succes, chiar dacă acum crezi că nu eşti în stare să vinzi un pahar de limodadă unui însetat în mijlocul deşertului (cărţi, cursuri de vânzări, chiar si cursuri online, mentori).

  • Poţi să îţi creşti afacerea dacă înveţi anumite lucruri (plan de marketing, public ţintă, strategii eficiente de promovare, brand).

  • Poţi să câştigi timp şi energie pentru afacerea ta (productivitate, time management, priorităţi, sport, alimentaţie sănătoasă).

  • Poţi să ai parte de muuultă distracţie lucrând LA afacerea ta (valori, echipă, leadership).

Toate acestea le-am auzit de la invitaţii de la Hunedoara Business Elite, care ne-au demonstrat prin rezultatele lor că proactivitatea poate crea o lume mai bună şi noi orizonturi. Eu am ales să fac. Şi dacă sunt oameni care mi se alătură, să ridice mâna şi să construim împreună. 🙂

Foto: Business Elite

LĂSAȚI UN MESAJ