Vino in Academia Curajului!

Invitam copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani, intr-o tabara de engleza, de 7 zile in care combinam activitatile statice cu cele dinamice!

Unde va avea loc?

In satul Iaz, din judetul Salaj

Cand?

23-29 aprilie

Copiii dumneavoastra vor fi alaturi de oameni cu un spirit tanar, care pun pasiune in tot ceea ce fac si care vor face tot posibilul pentru ca cel mic sa fie mereu activ si sa isi dezvolte capacitatile!

Ce vom face in tabara?

Activitati ce vor obliga copiii sa isi dezvolte spiritul de aventura, de lucru in echipa, dorinta de a invata lucruri noi si bucuria noilor descoperiri! In fiecare zi, copiii vor avea parte de activitati diferite ce imbina traditionalul cu modernul: vor invata sa picteze pe sticla, vor avea ore de fitness in care vor invata cat de importanta este incalzirea in fiecare zi si corectiunea miscarilor, vor invata aspecte ale limbii engleze, vor fi mici bucatari si vor prepara mosocoarne (desertul traditional de pe Valea Barcaului), vor avea parte de drumetii si de jocuri interactive, vor putea admira Gradina Zmeilor si Gradina Botanica din Jibou, vor avea parte de ore de dans de societate, vor afla povestile locurilor in care se afla, vor vizita muzeul …, se vor distra imbracand costume populare, vor avea parte de o cautare de comori, de un foc de tabara si de o degustare de siropuri si dulceturi pregatite cu drag!

Suna bine?! Nu de alta…dar vor invata mult mai multe pe parcursul celor 7 zile petrecute alaturi de noi!

PS: Majoritatea activitatilor se vor desfasura IN LIMBA ENGLEZA.

Prin activitatile desfasurate incurajam copiii sa se implice in activitati ce urmaresc cresterea gradului de incredere in sine si explorarea propriilor atuuri si preferinte. Oferindu-le posibilitatea sa iasa din rutina si sa interactioneze cu copii de aceasi varsta, ii sprijinim sa-si dezvolte noi abilitati de comunicare, creativitate, relationare si cultivarea spiritului de echipa.

PRET?

 Doar 939 de lei!!

Ce include?

cazare

masa

materiale auxiliare (necesare pentru pictura, gatit, treasure hunt, fitness, lectia de geografie si engleza)

diplome de participare

supraveghere 24/24

transportul de la locatia de cazare pana la Gradina Zmeilor si Gradina Botanica si retur

bratari tricolore pentru fiecare participant

tricoul echipei clubului »Evolutii»

 materialele necesare pentru stafeta

 cartea »Alexandra si cei 7 vulcani-Evolutie»

 cadouri surpriza

Tabara organizata de Clubul Evolutii, prin programul Academia Curajului, dedicat celor care vor evolueze! Invatam lucruri noi, exploram si experimentam! Pe scurt, ne dorim sa oferim o dezvoltare armonioasa tuturor celor care sunt prezenti in cadrul Academiei Curajului.

Participa si tu!

Pentru detalii si inscrieri, va rugam nu ezitati sa ne sunati la nr. 0723 21 96 55, sau sa ne trimiteti un mesaj pe: alexandraflaviamarcu@gmail.com

Inscrierea in tabara se poate face prin plata unui avans de 300 lei, pana in data de 1 martie.


Cei care doresc sa participe la tabara vor primi pe e-mail, un formular de inscriere pe care va rugam sa il completati. De-asemenea, veti primi o lista cu echipamentul necesar pentru tabara »Academia Curajului» si programul acesteia.

Inscrie-te rapid! Locurile sunt limitate!

PS: Daca te inscrii pana in data de 1 februarie 2017, primesti un voucher de 50 de lei ce poate fi folosit pentru urmatoarea tabara marca Academia Curajului!

Membru fondator al clubului Evolutii si organizator al taberelor Academia Curajului,

Alexandra Marcu

Tel: 07 23 21 96 55

E-mail: alexandraflaviamarcu@gmail.com

Web: alexandraflaviamarcu.ro

 

 

Dejar respuesta