Este o schimbare pozitivă?! Dacă răspunsul tău este da, atunci și răspunsul meu este tot da! Schimbările în mod pozitiv sunt mereu binevenite !

——————————————————————————————————–
Îmi spuneam, de ceva timp, că vreau să investesc mai mult în mine (și nu mă refer aici doar la cunoștințele dobândite prin călătorii și expediții). Îmi spuneam că trebuie să nu mă mai ”agat” de aceste obiecte din plastic (banii) și să învăț să-i folosesc constructiv, pentru că , precum circuitul apei în natură, așa trebuie să fie și circuitul banilor, printre oameni. La ce mă refer? Ei bine, acum câteva zile, am facut un exercițiu de imaginație si printre altele, mi-am pus întrebarea: ”aș da suma x pe produsul respectiv?” Iar răspunsul meu a fost: ”nu”. Și am decis că acesta nu e răspunsul pe care mi-l doresc și că vreau să schimb asta! Nu e vorba despre a cheltui bani. Pentru că nu o să ma vedeți niciodată ”aruncand” banii pe orice lucru văd. Ceea ce vreau să fac este să mă axez mai mult pe calitate și să investesc mai mult în mine! 
Zis și făcut!  Doua ”evenimente” am bifat în săptămâna ce tocmai a trecut! Numărul  1: Vineri, am participat împreună cu draga mea prietenă Jesy, antrenoare de gimnastică aerobica și formatoare a zeci de campioane , la seminarul gratuit ” Vorbește cu Zvâc ”, susținut de Ovidiu Oltean, la Conacul Archia. După 3 ore în care mi-au plăcut sfaturile și tehnicile date de speaker, ba chiar mi-am notat multe idei folositoare, ca la orice conferința, Ovidiu și-a promovat cursurile, CD-ul pe care l-a întocmit și ne-a spus ce preț ne oferă nouă, celor care am participat în ziua respectivă la eveniment. Am stat puțin pe gânduri…îmi plăcuse ceea ce ne-a spus, eram sigură că sunt unele informații care îmi vor fi de mare folos și știam că asta, exact așa cum ne-a spus și el, era doar o mică parte din iceberg-ul vorbitului în public. ”Mă mai gândesc, în ceea ce privește oferta aceasta”, își spunea Alexandra Marcu, în acea seară. Dar apoi, ca într-un film de groază, îmi veneau în minte toate dățile acelea când mi-am spus că mă voi gândi la acel lucru si fie raspunsul meu final a fost nu, fie l-am dat uitării. Și toate scenele acestea treceau prin mintea mea cu o rapiditate de nedescris și fără a putea fi oprite. Și atunci am găsit soluția! Am lovit butonul de urgență, trenul s-a oprit instant iar vocea mea a răsunat prin întregul vagon: ”Vreau și eu cursul!”.

Numarul 2 bifat în această săptămâna are legătură cu teatrul. O prietenă dragă m-a invitat, la teatru. ”Spectacolul se numește Pedagog de Școală 9, sigur va fi interesant!”
Eram de acord cu ceea ce spunea, însă…după o expediție în America de Sud și o săptămană plină, mă gândeam că sunt prea obosită încât să mai adaug ceva pe ”lista de făcut” a zilei de vineri. Dar îmi doream să merg. Îmi doream să mă reîntâlnesc cu prietena de care va povestesc și de curând decisesem că vreau o schimbare în bine. Asadar, cum aș fi putut să refuz invitația?! Astfel, am ajuns și la teatru, unde, timp de 2 ore, am zâmbit, am râs și m-am bucurat de piesa urmărită!
Pe scurt, eu sunt tare mândră de ceea ce am făcut în săptămâna aceasta! Am decis să investesc mai mult în mine, am decis să fac o schimbare în bine…și am început să fac pași în această călătorie! Te invit si pe tine sa pornesti in propria-ti calatorie! Insa nu uita!  Această aventură nu are o destinație finală . Poate avea opriri, poate avea pauze, pentru că orice călătorie este obositoare și ai nevoie să te odihnești, dar nu are o destinație. Însă  are un nume. Se numeste Evoluție.

LĂSAȚI UN MESAJ