”Isi dorește să descopere cât mai multe locuri de pe acest pământ și să conducă grupuri de turiști din toate colțurile lumii, în excursii prin România. Avem plăcerea să-i oferim titlul de Ambasador pentru promovarea turismului pentru că a dus tricolorul românesc pe cei mai înalți vulcani din lume!—> Alexandra Flavia Marcu! ”

Răspunsul a fost astfel: ”Am reușit să duc steagul Devei, al județului și al României, peste mări și țări. Pe unele dintre cele mai înalte vârfuri ale lumii. Și nu mă voi opri aici!”

Ce înseamnă titlul de Ambasador al Turismului pentru mine?

Înseamnă că pot mai mult! Pot oferi un sprijin mai mare și…de abia aștept să fac asta!

Avem o țară cu un potențial fenomenal! Avem oameni frumoși, dornici să ajute, să zâmbească…oameni cărora le bați la poartă să ceri un pahar de apă și te invită la masă. Oameni frumoși. Locuri superbe. Istorie. Natură. Cultură. Frumusețe. Bunătate. Asta e România mea! Dar România de care eu vă vorbesc are mare nevoie de sprijinul nostru.

Să primesc titlul de Ambasador al Turismului Românesc…la 19 anișori… este o mare onoare pentru mine! Nu mă așteptăm la așa ceva și cred că s-au văzut emoțiile în filmulețul de la gală! Înseamnă că pot face lucruri frumoase și că pot duce promovarea României la un nivel și mai înalt de atât. 

Voi face tot posibilul ca titlul acesta să fie valorificat, să fie mult mai mult decât un simplu titlu…iar dacă cumva vedeți că nu fac nimic în această direcție…vă permit să mă trageți de mâneca ! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ