”Buna, Alexandra! Îți scriu din partea Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara. Am vrea să te invităm alături de noi să reprezinți județul la Târgul de Turism al României.”

Cam așa a început totul! Cu un simplu mesaj. Cu o simplă invitație. Ne-am urcat în mașină și am plecat spre Târgul de Turism!

De ce primește Hunedoara bulina albă ?! Pentru că am fost foarte tari! Am avut un stand superb, cu imagini vii, cu dinozaurul Zalmi și cu…cadouri! Cutia-copie după matrița dacică a fost una dintre marile atracții ale târgului! Toată lumea voia să  afle ce este și ce se află înăuntrul ei! Le-a plăcut foarte mult atât această idee, cât și faptul că eram mereu entuziaști, energici și dornici să promovăm lucrurile frumoase din județul nostru! Fără să fiu subiectivă, toți cei care au intrat în vorbă cu mine ne-au lăudat atât standul, județul, cât și echipa faina prezentă la târg.

S-a întâmplat în câteva rânduri să primim la stand vizitatori copleșiți de agitația târgului. Însă, de fiecare dată au plecat de la standul Hunedoarei cu zâmbetul pe buze. Asta da realizare!

Atunci când voiau să aibă o ”listă” cu obiectivele turistice, erau tare fericiți să primească un pliant, în care se regăseau 10 dintre cele mai frumoase atracții turistice ale județului Hunedoara, iar atunci când le uram un ”vă așteptăm pe la noi”, mi-au promis că ne vor vizita sau revedea județul, cât de curând!

 Am povestit chiar și în limbi străine, cu vizitatori din Franța, Italia, Grecia, Mongolia și Portugalia, care, fără să știe prea multe despre județ, s-au îndreptat înspre stand datorită fotografiilor extraordinare, pe care le vedeau expuse și au exclamat că de acum încolo, județul nostru va avea un loc de frunte pe lista locurilor în care își doresc să ajungă!

Județul Hunedoara a fost reprezentat așa cum merita să fie, pe toate planurile posibile: pornind de la obiective turistice, stațiuni montane, locuri de cazare și ajungând până la palierul de inventică!

Eu sunt tare mândră de faptul că am reprezentat județul Hunedoara la Târgul de Turism, de faptul că oamenii care veneau la stand erau extrem de încântați de echipa, de informațiile și de zâmbetele primite!!

Da, județul Hunedoara este un județ frumos, cu un potențial fenomenal, dar are nevoie de sprijinul nostru!

Și încă odată…bulina albă și diploma de excelentă îi revine județului Hunedoaraaaaa! (aplauze, vă rog! ^_^ )

PS: Cum m-am simțit ca Ambasador al Turismului Românesc și ce înseamnă asta pentru mine? Aflați în următorul articol! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ